----

Jag är bara tvungen att skriva ett nytt inlägg, jag vet att det är töntigt att skriva flera på samma dag, men jag känner att jag avslutade det andra. Därför måste jag börja på ett nytt.

En klasskompis kom och skrek mig i örat, inte direkt i örat, hon hade en megafon, kan man säga. Och jag tor att det blev ett jävla uppvaknande för mig. Allt bara körde över mig. det vare som att det var sista droppen som fick bägaren att rinna över. Jag vill inte vara här, jag vill bara hem. Mår så jävla dåligt, av vad vet jag inte. Jag gillar inte ens min klass och jag tror inte att det är så många som gråter ögonen ur sig för att jag skriver så, vissa personer är helt okej, men klassen som helt hel. Jag vet inte jag tror inte att jag passar in bara. Jag är en liten lort som de bara vill städa bort. eller som jag vill städa bort. Orkar inte med det här. Men det är typ 24 skoldagar kvar, så set är abara att gå hit och vara en zombi, för sen behöver jag aldrig se de mer. Fan va skönt det ska bli att sluta här på GUC, det har varit tre jobbiga år, fast det har ändå varit kul. Sen är allt så fel med allt annat också, projektarbetet kommer att gå åt helvete, jag bara känner det på mig. Visst det är mycket nu, men fan det är vårt eget fel att vi sitter i skiten. Inte någon annans. Skulle ha mailat så fort jag var klar. BAJS I HELVETE!

Sen är allt jobbigt med Stoffe också, det blir bara så fel när man inte vet vad man känner. Jag tycker om dig jättemycket, men just nu är det allt. BLÄ!  

Har så jälva ont i magen och vill bra åka hem. Nu är ljudmedian så där jobbig igen, eller det är kul med teatern, men det är jobbigt att spela in det, för det vill jag helt göra själv. Vi får se hur det blir. Blir iaf ingen inspelning idag. Förhoppningsvis imorn och på onsdag. men bara den tar slut och vi börjar med nästa lektion änns nog allt bättre, hoppas jag. Vill inte vara här, vill bort från allt. Jag ska börja om allting efter studenten. Hoppas att sista april blir kul så att jag kan tänka på annat.

Det är jobbigt allting bara....

Ni vet att ni älskar mig,

Puss <3