Mitt i flyttkaoset

Det är lördag och hösten har kommit på riktigt med kyliga dagar och krispiga löv på marken. Vi lever i ett flyttkartongskaos. Daniel flyttar upp till Sundsvall redan på måndag, därför har vi packat ner det mesta för att underlätta när det väl är dags för flytten. Vi har fått lägenhet nu, en tvåa mitt i stan med inflyttning i november. Det känns spännande. Jag vill bara flytta och börja packa upp vårt nya liv i den nya lägenheten i den nya staden. Det krångliga är att vi går från en trea till en tvåa. Jag menar, vart ska vi göra av det tredje rummet? Den nya lägenheten ca 20 kvadrat större, och det är alltid något, så vi löser nog allt till det bästa.
 
Så med andra ord kommer jag alltså att bli gräsänka igen, denna gång ända fram till den 10 oktober (alltså min födelsedag, det är ju tur han kommer hem till den). Sedan åker han tillbaka till Sundsvall på söndagen och då blir jag ensam igen. Så oktober blir en ensam månad där jag, förutom att jobba, ska packa ner det sista, äta upp det som finns i frysen och så ska jag hinna säga hej då till alla vänner en sista gång också.
 
På tal om att säga hej då så hade vi en liten utflyttningsfest förra helgen. Vi kände att vi behövde ha en innan vi började packa ordentligt. Det var en trevlig kväll men bra personer, kvällen började hos oss med prat, skratt och lekar och slutade med interpool och nattmat på Mc Donalds. Vilket är ganska standard efter en utekväll. Tack till alla som kom.
 
Live Love Laugh