Ledig torsdag

Idag är det torsdag, ledig torsdag. Eller ja, dagen är snart slut. Jag hade tänkt att jag skulle göra massor av saker idag, men jag tror att kroppen mest behövde den här dagen för vila och återhämtning. Det är sol ute idag och det ser varmt ut, men det är bara ögat som lurar mig ett spratt. Det blåser så förbannat kallt att det inte är lönt att gå ut. Tog en förmiddagspromenad och trodde att jag skulle frysa ihjäl, vad är detta, det är mitten av maj och svinkallt. Nej sommarvärme vill jag ha. När jag kom in utövade jag yoga. Jag märker skillnad i kroppen, den klarar av mer, men än är det långt kvar i sinnet.
 
Ensam har jag varit idag också, Daniel har åkt till stugan och jag ska jobba imorgon. Dock kommer jag att spendera helgen i stugan ändå, för Daniel kommer hem och hämtar mig efter jobbet. Det blir mest så nu, att helgerna spenderas i stugan, där är det mer luft och lugn. Veckorna är så stressiga och orkeslösa så jag behöver all återhämtning jag kan få.
 
Annars har jag mest spenderat dagen i soffan, slöat till max. Sedan handlade jag lyxmat till mig själv, grillad kyckling, rostbiff, lufttorkad skinka, melon, vitlöksbröd och massa annat gott. Precis vad jag behövde.
 
Jag fick även se två regnbågar, det var fint. Sådana tillfällen får man ta vara på tycker jag.
 
Live Love Laugh