Studentskiva igår...

och inte vilken studentskiva som helst, UTAN VÄRLDENS BÄSTA! RTV ABC!Jag hade så jävla roligt igår kväll och det är synd att det är slut nu. Men vi har ju studenten kvar också.

Jag var ganska trött igår på dagen, eftersom Stoffe hade sin skiva i onsdags, vi var väl hemma vid 3 då. Det var kul, även fast det inte blev så mycket dans. Men det var ju jag och 6 killar så vad ska jag förvänta mig? Haha, full som fan var du iaf. SUCK. Men det var ju din skiva så whatever!

Så hela torsadgen gick åt till att sova typ. Sen var det dags för sminkinig och hårplattning. Och ombyte förstås. Sen iväg till bussen, men behövde bara åka en bit för Emmas mamma skjutsade in oss. Så det var skönt, tack för det.

Ja, vi kommer dit till 6, men det visar sig att det börjar klockan 7, så vi gick till en annan bar och drack drinkar. Tack Amanda för att du bjöd mig på en. OCh jag lovar den var alkoholfri. Det är bäst för Amanda att den var det. Haha. Men den smaka alkoholfri iaf.

Sen bar det av till People och bandutdelning. JAg blev klassen Regnbåge, på grund utav mina färgglada kläder, och det är jag nöjd med :). Jag ska skaffa motiveringen till det. Men glömde bort att ta den. Så den får komma i nästa inlägg.

Sen blev det middag, gott gott. Och många tal. Man fick inte äta när någon höll tal, så det hann bli kallt, men vem fan bryr sig? Det var många fina tal, och vi hade super kul. Satt där i två timmar så efterinsläppet hade börjat. Och när vi tågade ut, de var då festen började, och vilken fest sen! Jag hade verkligen skitkul! Det var dans och mingel. Hur kul som helst.

Även om du hade skittråkigt och jag blev arg på dig, för det blev jag. Det var min skiva, kunde du inte ha ställt upp för mig? En dans? Vad fan spelar det för roll? Ibland tycker jag inte om dig. Så du får skylla dig själv. Sitta och ha tråkigt, eller försöka och göra min kväll ännu bättre. Du valde det första alternativet. Men det förstölrde inte kvällen, det gick inte. För vi hade så himla kul allihopa. För en gång skull var det bäst att tillhöra RTV!


Ursäkta bakgrunden, men regnet öste ju ner. Så vad gör man.
Detta var min utstyrsel, och vi hade temat finn ett fel. Mitt är väl inte så svårt att se? Men jag tyckte att det passade, eftersom allt annat är i guld, eller ja inte klänningen men ja.

RTVABC RTVABC RTVABC RTVABC!

FY FAN VAD VI ÄR BRA! FÖR VI SKA TA STUDENTEN!

Nu är det bara en vecka kvar och min klänning är klar! Nu håller vi tummarna för vackert väder!

Ni vet att ni älskar mig,

Puss <3