Hektiska veckor, en skadad handled och meditationspaus vid havet

Jag kan utan att överdriva säga att det har varit ett par hektiska veckor. Både på jobbet och privat. Jag har inte kunnat varva ner överhuvudtaget och har somnat som en sten på grund av utmattning. Jag har inte utövat yoga på jag vet inte hur länge och det grämer mig, men jag har inte haft någon ro i kroppen för det. de gånger jag har rullat ut yoga mattan har jag bara känt att jag vill därifrån och bara gjort ett kort sekvens. Det är egentligen stunder som dessa som jag behöver yogan, stunder som dessa som jag behöver stanna upp och rannsaka mig själv. fråga mig själv, "Vad kan vara viktigare än att stanna upp och landa, stanna upp och andas?" Men det har inte fungerat, ännu ett steg att bli bättre på. Lyssna på mig själv och andas. Jag bokade in mig på ett yogapass för jag tänkte att det skulle ta mig tillbaka till min egen yoga, dock var jag tvungen att avboka på grund av att jag fick så fruktansvärt ont i handen tidigare i veckan och ville inte riskera att den blev ännu sämre. Nu är den bra igen, så jag hoppas att jag hitta lugnet och yogan in veckan som kommer.
 
I veckan som gått har dagarna varit långa med möten och annat som hänt på jobbet, så det har varit fullt upp. I onsdags när jag egentligen slutade tidigt valde jag att stanna kvar på jobbet på grund av ett möte på kvällen. Då tog jag en promenad ner till stranden som ligger en bit bort från jobbet och satte mig där för en meditation. Det var härligt.
Det enda ljud som är mer avslappnande än vågskvalp in mot klipporna är skogens tystnad. Mitt absoluta favorit ljud. Luften är aldrig så klar som den är vid havet och i skogen. De plasterna kan bringa lugn till min själ.
 
I fredags var jag hemma från jobbet. Som sagt det har varit kämpigt för mig, har burit på massa stress och jag har inte känt mig helt 100 heller. Så i torsdags ringde Maria till mig och tyckte att jag skulle vara hemma och vila, både kroppen och handen. Så då blev det så. Jag måste säga att det var en behövd dag. Jag känner mig lugnare och handen är som sagt mycket bättre. ibland är vila och omtanke det enda som behövs för att man ska orka. Tack!
 
Nu i helgen har vi även möblerat om i vardagsrummet, tanken var först att vi skulle ställa en bokhylla bakom soffan för att få mer yta att ställa saker på, det hela slutade med att vi möblerade om i stort sett allt. Jag ska försöka visa bilder på hur det blev, men ännu är det lite rörigt. Det resulterade i alla fall i att jag har fått mig en bibliotekshörna i vardagsrummet och det är där jag sitter nu när jag skriver detta. Det blev så väldigt fint. Är mycket nöjd.
 
 
Det händer så mycket som jag egentligen skulle vilja dela med mig av, men dagarna går och då känns så många saker så inaktuella och tråkiga att dela med sig av. Jag önskar att jag orkade skriva varje dag eller i alla fall oftare än vad jag gör nu. Men det blir sällan som en tänkt sig, eller hur?
 
Live Love Laugh