Meditation

Meditation är något jag behöver. För att varva ner och för att släppa på alla måsten och tankar som snurrar. All stress som jag bär på. 
 
Det brukar sägas att yoga är meditation i rörelse och det håller jag med om. Dock har jag inte riktigt hittat djupet i min yoga ännu och känner att jag behöver ägna mig mer åt meditation.
 
Att meditera betyder för mig att sätta mig ner i tystnad och andas. När huvudet är fullt av tankar är det ett bra sätt för att skingra tankarna. Meditation handlar om att en ska notera tanken och sedan släppa den. Bara andas. För det mesta är alla tankar något vi i alla fall inte kan göra något åt, så är det för mig, då jag ältar så mycket som hänt under dagen.
 
Under min meditation säger jag tyst för mig själv let go (släpp det). På inandning let och utandning go. Det är ett bra sätt att hålla sig kvar i stunden, bara notera tanken och fortsätta andas. Just nu så  mediterar jag i 5 minuter, för att jag ska känna att jag kommer in i det. Meditationstiden kommer att öka (5 minuter varje gång) när jag känner mig redo att sitta längre.  
 
På bara de 5 minuter jag har mediterat hittills så känner jag bara hur skönt det är att sitta och andas och bara vara nu.
 
Du borde meditera i 20 minuter per dag,
om du inte är för upptagen, då borde du meditera i en timme.
 
 
Live Love Laugh