Tack!

Nu när 2015 går mot sitt slut känner jag att det är på plats att reflektera över året. Vad det har fört med sig och vad jag har lärt mig.

Det här är det första året på länge som inte har dominerats av stress, oro och ångest. Den stora klumpen som brukar blockera mitt bröst är på väg att försvinna helt. För första gången på länge har jag mått bra. Jag är otroligt tacksam för vart detta år har lett mig. Jag har börjat hitta en mening med mitt liv.

Min och Daniels relation har vuxit sig starkare och jag känner att vi mår bra båda två och vi har en gemensam dröm för framtiden.

Jag har ett jobb som jag trivs med och som jag känner att jag kan, jag har hittat min plats.

Men den största insikten jag har kommit fram till under året är att jag äntligen börjar förstå vem jag är. Att jag har hittat mig själv och jag trivs med det jag har hittat. Jag känner mig tillfreds med mig själv och min kropp. Jag känner ett lugn inom mig. Självklart kan jag ha dagar då jag tvivlar och känner mig hatisk mot mig själv. Men då försöker jag att intala mig själv att det bara är en dålig dag och inget dåligt liv. Skulle vi inte ha motgångar skulle inte framgångarna kännas lika starka och härliga. Jag kan fortfarande känna en viss stress inför framtiden, för även om jag vet vem jag är, vet jag inte vad jag vill göra med allt detta JAG. Men jag vet att det kommer, en dag kommer jag att veta vad jag vill, precis som jag detta år har börjat förstå vem jag är.

 

Jag är långt ifrån klar på min väg till mig själv. Nu handlar det inte länge om att hitta något, utan det handlar om att skapa. Skapa mig själv och det liv jag vill ha.

Jag har yogan att tacka för mycket. Den, liksom meditationen, har fått mig att ändra mitt tankemönster. Även om jag inte har utövat yoga helt flitigt på sista tiden, så har jag hela tiden med mig det kärleksfulla och lugna tankesättet med mig. Jag är okej. Jag försöker djupandas i svåra situationer och jag försöker att vara nu. Jag känner mig bättre och jag känner att jag förändras och jag känner att det här bara är början.

Tack 2015 för alla insikter du gett mig, jag tänker gå in i 2016 med samma känsla.

Jag tänker hela mig själv, skapa mig själv, vara sann mot mig själv och ta hand om mig själv.

Tack Ida!

 

2016 vill jag
Lära mig någonting nytt
Vara nyfiken
Och självklart fortsätta yoga och meditera

 

Namasté

 

Live Love Laugh