Babbel trabbel

Just nu känns det som allting händer på samma gång och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Men det får så lov att lösa sig.
 
Igår tog jag upp körskolan igen och hade en lektion, det var nervöst, men jag vet att det går bättre. Är lite saker jag ska tänka på och så har jag fått både kör- och läåsläxa till nästa gång. Helst skulle jag köra redan i nästa vecka. Men det kommer jag inte hinna. Det är jobbkurser (information), student och Elias-helg på ingång. Plus att jag inte hinner köra hemma denna vecka heller (vi är ju mitti veckan, så det går ju inte). Tvätta ska jag göra också, vara vikarie ikväll, och jobba mellan 15.30-21.00 (läskigt, men det ska nog gå bra). Amanda kommer hit till helgen och sedan har jag även två skoluppgifter som ska vara klara (7 och 10 juni) ska de in. Så det är massor på gång, ska bli skönt när de är slut och jag får sommarlov (jag ser faktiskt jobbet som sommarlov, för då kommer jag inte behöva tänka på skolarbete överhuvudtaget, och inte heller behöver jag tillbaka till skolan i höst, skönt). Det ska bli skönt att få vara ledig när man är ledig. Blir väl teoriplugg under sommaren, men det blir inte riktigt samma sak.
 
Har spenderat förmiddagen på balkongen med skoluppgifter, börjat i alla fall. det är väl det viktigaste. Nu ska jag göra lunch och fokusera på jobbet ikväll (nervöst). Bara babblar en massa, helt okej.
 
 
Live Love Laugh