En liten dag med familjen

Igår var min familj här (tyvärr utan min storasyster). Vi hade en shoppingdag på Valbo som avslutades med middags på Monroes. Det blir som alltid inte som man tänkt sig, för tiden bara rinner iväg och man hinner inte det man egentligen ville. Men för mig var det en härligt avbrott i vardagen. Att slippa tänka på jobb och vad jag skulle ha gjort med min lediga dag annars. Jag behövde en dos av familjekärlek just precis nu. Så det var tur att de kunde ta sig upp till Gävle och lilla mig. Så tack för gårdagen, kärlek till er alla.
 
Som vanligt kom jag hem tomhänt, nära på i alla fall, det blev en limegrön mjuk BH (bojkottar gärna de med byglar, mest för att de är obekväma och jag inte vet vilken storlek jag ska ha), en ny tvålpump till badrummet (eftersom Daniel råkat haft sönder den vi hade, helt fantastiskt att det inte var jag) och lite godis. Ibland blir det så, man vet inte vad man är på jakt efter och då är det svårt att hitta saker ibland. Jag ville mest bara umgås med min familj.
 
Som alltid är det tråkigt när de måste vända hemåt igen. Önskar att jag kunde vara omringad av de jämt, speciellt nu under sommaren, för det är fint att vara hemma hos de då, men jag har tydligen blivit vuxen och skaffat ett annat liv en bit ifrån, tur att jag har Daniel i mitt liv, det är också fint.
 
Live Love Laugh