På sista tiden

När det inte har skrivits på ett tag och allt för mycket har hänt vet jag aldrig hur jag ska börja. Det blir heller aldrig bra, det jag vill skriva ner. Orden bara stakar sig och fastnar i tanken, aldrig i ord. För de glöms bort och gömmer sig precis när jag ska sätta de på print. Jag önskar att jag inte tänkte så mycket, då skulle allt bli mycket lättare. Om allt bara kom och tankarna skapades i samma takt som orden skrevs.
 
Jag har som sagt varit till Falun på körskola, har bokat proven i augusti, så jag hoppas att det går vägen. Jag tycker att det är svårt att köra bil och det är inte speciellt roligt heller, det blir bara fel och jag stressar upp mig, får alldeles för bråttom och glömmer bort att ha en aktiv blick, jag fastnar och missar massor i trafiken. Kanske blir körningen roligare när jag väl får köra bil själv. Nu gäller det att plugga teori och köra så mycket som möjligt med mamma och pappa, hur jag nu ska hinna med det. En rolig grej är att Daniel har klarat sitt körkort, det fattade man ju. Han är ju så jäkla duktig på allt, tänk om jag vore lika säker på att jag kan som han. En annan rolig grej är att vi har köpt bil. En fin liten Renault Clio som passar oss utmärkt, så ett eget körkort vore ju behändigt.

Förutom att ha kört bil i Falun, har jag hunnit med att spendera en helg hemma i Annö-skogen, med lite bilkörning, bakluckan-loppis och hundvaktande. Vi gjorde även fint på Signes gravplats.
 
 Jag hann även jobba två dagar på dagis innan vi åkte bil till Sundsvall för midsommarfirande i stugan (alltså den känslan att slippa krångla med tåg och packning, så befriande).
 
Vi åkte upp på onsdagen och spenderade första natten i Sundsvall och på torsdagen åkte vi ut till stugan. Det är rofyllt att vara där, mitt i skogen med massor av fåglar som kvittrar glatt. Dock var vädret inte på vår sida och det regnade mestadels av tiden och det var kallt. Annars var det väldigt trevligt och det känns som att det enda vi gjorde var att äta, äta och äta lite till. Konstant mätt och belåten på grillat och onyttigheter. På själva midsommaraftonen kom Daniels bror upp och vi hade en trevlig kväll med god mat och femkamp, där jag kom på delad andra plats, och andra trevligheter. En midsommar behöver inte vara så mycket mer än det. Vi hann även med en sväng på fyrhjulingen och en fisketur (på badbryggan) där det nappade två gånger för mig, en liten mört och en ännu mindre abborre. För mig har inte storleken så stor betydelse, det handlar mest om att få napp. Jag är inte så smidig på det där med fiske. Vi kunde inte göra så mycket mer på grund av vädret, riktigt tråkväder. Det var skönt att komma bort från vardagen och bara vara ledig.
Eftersom Daniel fyllt år fick han presenter av sin mor och far, bland annat en vacker tavla som passar utmärkt ovanför vår soffa.

Nu är jag uppe i dagisjobb igen och här hemma byggs det bar på semestern, snart är den färdig. Jag har en sådan duktig karl.  
 
Under sommaren kommer jag förutom att jobba på dagis jobba på en Dagligverksamhet för demenssjuka i tre veckor, det känns bra att få bryta av dagisjobbet med något annat. Och sedan i augusti åker jag upp till Falun igen. Innan det ska jag hinna läsa teori, köra massor med bil, ha sommar, läsa böcker, äta glass och grilla. Ja och jobba nästan vareviga dag. Hur ska det gå till? Jag hinner inte med mitt liv, det går för fort.
 
Live Love Laugh