Mitt svar på allt

Jag tror ju att jag kan lösa allt själv. Speciellt med hjälp av böcker. Böcker är mitt svar på allt.  Böcker som handlar om just självhjälp, ta hand om mig själv, ta makten över mitt liv, mindfulness, hantera känslor, böcker om självkänsla osv. Nu finns det två till sådana böcker som jag vill ha. Mitt svar på allt. Läs en bok om det. Jo men jag börjar läsa några sidor/kapitel och sedan blir boken liggandes. Men jag tänker att jag en dag ska ta tag i det ordentligt. Men den dagen har inte kommit ännu.
 
Men böcker det kommer det. Böcker som jag vill ha och läsa den där dagen då jag ska ta tag i allt ordentligt.
 
Den första heter The golden year - ta makten över ditt liv på ett år
"Vi lovade oss själva att vi under det kommande året skulle rensa ut allt dåligt och ta makten över våra liv, för att resten av livet skulle bli så fantastiskt det bara går." (sagt av författarna)
 
Den andra heter Meningen med hela skiten
Meningen med hela skiten handlar om en person och en generation som inte riktigt får ihop sina arbetsliv. En generation som hastar fram utan att ha en chans att hinna tänka på de viktiga frågorna: Är det här vad jag borde göra? Vad har jag valt och valt bort? Vad är framgång egentligen, och vad ska det vara bra för?
 
 
Det kanske är två böcker som skulle kunna vara bra för mig. Om jag nu bara skulle komma fram till den där dagen när jag läser boken och faktiskt gör så som det står. Jag vill ju så gärna men det är något i vägen. Troligtvis är jag mest i vägen för mig själv.
 
Live Love Laugh