Livsdrömmar

Innan jag går in på ämnet som rubriken anger vill jag bara säga att idag, den 22 mars har haft mitt körkort i ett år ✋🤚.

För att återgå till rubriken. När man går hemma och har mycket tid att tänka och fundera och drömma skapar man sig ofta en bild av vad man vill göra med livet. Jag har två drömmar som jag skulle kunna tänka mig att ägna mig åt. 
 
Den första är självklart att arbeta som hälsopedagog och fördjupa mig inom stresshantering på olika sätt. Jag skulle vilja utbilda mig till återhämtningsteraupet och yinyoga-lärare och fokusera på att hjälpa människor med vila, återhämtning och rekreation. Jag skulle även vilja utbilda mig inom barnyoga så att jag kan åka till olika förskolor och skolor och hålla yoga för barnen. Just för att allt detta är så viktigt i dagens prestationsamhälle, att få hjälp att varva ner. Jag skulle även kunna slänga in lite mindfulness, avslappnande massage och trädgård/skogsterapi i detta också. Jag tänker att denna yrkesväg skulle passa mig.
 
Den andra livsdrömmen jag har är hela livsstilen med "Livet på landet" med djur och natur som arbetsplats.Kor, får, häst, höns, ankor, grisar, hundar och katter, en trädgård med blommor och ätbara odlingar, ja allt. Gärna ett litet trädgårdscafé och gårdsbutik som är öppen en dag i veckan under vår och sommarmånaderna. Tid att sylta och safta och baka och skapa. Jag vet att jag har en väldigt glamoruserad bild av det här med djurhållning ocvh allt arbete som det faktiskt innebär. Men jag tänbler mig inte att jag ska vara en bonde som ska producera kött eller mjölk, utan djuren ska vara för eget bruk. Jag känner att jag absolut skulle vara lycklig om jag hade råd att bara vara hemma och ta han om allt detta. 
 
Det är väl det som är så fint med att kunna drömma, för där kan en göra precis som en vill. Så en rejäl lottovinst åt mitt håll skulle inte vara alldeles fel så att jag kan skapa mina livsdrömmar på riktigt. 
 
Live Love Laugh