Korvgrillning, inskolningar och fixarlördag

Det är inte ofta det skrivs något här. Under veckodagarna är jag så trött och slut efter jobbet, så jag orkar helt enkelt inte. Det få bli sporadiskt skrivande och en längre sammanfattning av vad som hänt på sista tiden istället.
Men det är väldigt skönt att ha ett jobb att gå till varje morgon, det känns så vuxen och det är skönt med rutiner i vardagen.
 
I söndags när det var soligt och fint (men kallt) åkte vi med John och Monica (Daniels föräldrar) till stugan för att kolla läget och grilla korv. Dock var det betydligt kallare där, ca -15 grader så vi blev lite köldbitna. Men det var mysigt och gott med grillad korv och varm choklad ute i snön.

Till veckan fick vi tre nya inskolningar, så nu har vi sex barn sammanlagt. Dock är dagarna väldigt intensiva och vi får hjälpa till mycket på andra avdelningar. I onsdagskväll efter jobbet kände jag mig helt slut och illamående. Tänkte att jag var hungrig och trött, fick inte i mig någon mat, men fick ur mig den istället. Så jag kräktes och gick och lade mig, rädd för att det skulle vara magsjuka, så blev hemma från jobb under torsdagen. Men det blev inget mer med det så jag tror mer på att det var utmattning. Kroppen sade ifrån helt enkelt. Under fredagen kunde jag jobba igen. På måndag kommer tre nya inskolningar så det intensiva fortsätter.
 
Igår kväll hade vi filmkväll, det var länge sedan vi såg en film tillsammans i soffan. Det behövdes efter denna veckan. Idag har vi haft fixarlördag, vi har fått upp en del på väggarna i vardagsrummet och fått bättre ordning i sovrummet plus lite annat småtjafs som har blivit gjort. Himla skönt med produktiva dagar. Nu har jag precis gjort mitt yogapass för dagen och ska ta tag i matlagningen, idag blir det hemmagjord pizza.
 
Live Love Laugh