Bokmalen är igång igen

Jag har hunnit med att läsa tre böcker till på sista tiden (förvånande va?).
 
Sagan om konungens återkomst -  JRR Tolkien. Sista delen i Ringen trilogin, även den bästa av de tre (tycker även att den filmen är den bästa). Tack vare böckerna så får man en bättre förståelse för det som händer i filmerna.
 
I kroppen min - Vägsjäl  - Kristian Gidlund. Det är fortsättningen på hans första bok och den sista tiden innan sjukdomen viner över honom. Halva boken är texter han skrivit och andra halvan är fotografier från hans liv som varit med på en fotoutställning. En gripande bok, så äkta och himlastormande.
 
Bilbo - en hobbits äventyr - JRR Tolkien. Det är här hela historien om Ringen börjar. Bilbos resa tillsammans med dvärgarna och Gandalf. Tycker även här att filmerna är bättre, de har med de viktigaste delarna och byggt på de mer för att göra historien bättre tycker jag. Detta var även den mest lättlästa boken av Tolkiens böcker.
 
Vi får se om jag hinner läsa ut en bok till innan året är slut. Det har blivit en del och det är jag glad för, märks att det inte har varit massor av kurslitteratur eller skrivuppgifter som ska göras utan jag har tagit mig tid att läsa istället. Nu är jag förväntansfull för vad 2015 kommer att bjuda på i läsväg. Hoppas på massor av spännande böcker att fästa ögonen i.
 
Live Love Laugh