Spontana saker

Visst är de väl roliga...

Ja, plugg och tvätt idag, blev kanske inte så mycket plugg, men det kommer att bli mera, och jag tror faktiskt att jag kommer att klara det. Som sagt inge plugg imorn, men massor de resterande dagarna. Och jag funkar bäst om jag får sitta de sista dagarna innan tentan och de är så det kommer att bli också. Och då ska jag hem också, det var ett tag sedan jag var hemma. Så det ska bli skönt :).
Så plugga på!

Var lite spontan sådär, skrev ju om en idé jag hade. Och jag fullföljde denna idé.
Det blev lite shopping så här på eftermiddagen. Lite saker införskaffade jag mig och det var inte så farligt hög kostnad. Alltid roligt med nya saker. Min plan var egentligen att gå och shoppa lite på lördag, men nu blev det inte så. Har en känsla av att det kan vara mycket folk på stan då. Det var inte så farigt ni så här på kvällen. Nu vill jag ha ett par jeansshorts och en rutig skjorta också. Så det får jag leta efter nästa gång jag är i shoppingtagen.



Allt känns så rörigt just nu, både i rummet och i huvudet. Känns som att jag är väldigt tankspridd just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jobbig känsla du och inte är det roligt heller. Känns som att det är saker överallt. Behöver verkligen morgondagen. Bara släppa allt och ha kul. Behöver nog relaxla lite också, känner mig helt ur balans.

På tal om morgondagen får det gärna bli samma väder som det var idag på eftermiddagen, det var ju helt fantastiskt. Men tror att det ligger regn i luften för det är så jävla kvavtoch jag svettas som en tok.

Ska ta en dusch nu, utan att tvätta håret för det ska plattas idag, då blir det lite charmigt till imorn och sedan så ska jag nog ta mig en banab, en avokado och en kopp te. Och sen ska jag nog lägga upp lite fler bilder innan jag ska hoppa i säng. Men kan inte lägga mig för tidigt då jag kommer vakna vid sju imorn, och det vill jag inte eftersom det blir en lång dag.



It´s a mess right now,
Ni vet att ni älskar mig,
Puss <3