Bara för att

Ja, bara för att...

Egentligen är det inte mycket som händer, samtidigt som det känns som om allt händer på samma gång. Det blev nästan en ledig dag idag också, på n0llningsschemat stod det att det skulle vara volleyboll klockan 16, men den är inställd av någon anledning. Och ikväll ska jag jobba på Nya Vall, och det börjar klockan 19, så jag har egentligen inget att göra fram tills dess. Så det dagen är lite seg, samtidigt som det är väldigt skönt att inte göra något eftersom förra veckan var så hektisk.

Kursstart imorn 13,15, Möte mellan människor, kan nog bli en intressant kurs, ska bli skönt att få något att fokusera på igen, känns som att det ända man gör är att vandrar runt och vänta på att något ska hända. För denna vecka är n0llningen inte lika intensiv som förra, inga dagliga aktiviteter, utan bara eftermiddagar. Behöver få lite ordning igen. Men jag ska inte säga att det inte är roligt, för det är det.

Jag har även kommity på att för mycket plommon där inte bra, snacka om att inte ha mycket att göra, sitter bara och käkar plommon och kollar tv/film. Kul liv, haha. Men snart blir det mera plugga och fördjupning i ämnet, bra där!

Inget av intresse egentligen, sover ovanligt länge för att vara jag, snacka om att man är trött. Men det är skönt också, har ju blivit en del sena nätter nu, och ännu är de inte över. Som sagt jobb ikväll, eventuellt med ut en sväng imorn också, Kåren på onsdag, ledig torsdag (från n0llning, men har en lektion då). Och sedan finsittning på fredag med Kåren som avslutning. Hoppas på en GRYM kväll då!


Ni vet att ni älskar mig