Skulle egentligen ...

...Skriva jättemycket, men orkar inte. Det var ett tag sen jag skrev och mycket har hänt sen sist. Varit i Bromma, och sett en operasångerska vinna melodifestivalen. Sovit hos systerstor och varit barnvakt åt Elias, mamma har fyllt år, jag har träffat Stoffe och blivit arg på Stoffe (inge ovanligt), shoppat lite till min nya vårgarderob, kommit fram till att jag är väldigt onyttig och måste göra något åt det. Så det ska jag göra, nu när det är ljusare tider så ska promenad-skorna på och jag ska ut och gå. Och just det, min telefon är trasig också, måste lämna in den på lagning. För det är jobbigt att ha en gammal och grå mobil. Jag har hunnit läsa böcker också. Dels nobels testamente skriven av Liza Marklund, väldigt brfa bok måste jag säga. Sen har jag läst ut andra delen i Gossip girl serien, roligt med skvaller;). Och nu läsre jag Livstid också den av Liza Marklund, den är som en fortsättning på Nobels testamente. Inte för att jag tror att det är så många som bryr sig om vilka böcker jag läser, men det är bra boktips för den som gillar att läsa.

Imorgon är det inkilning, inte för mig men Flle. Blir väl bara supa. Så jag vet in te riktigt vad jag ska göra där, men kan ju vara kul att träffa laget igen. Det var ett tag sen. Men jag vet inte hur min fotbllskarriär kommer att se ut under 2009. Så ont som jag har nu så blir det ingen fotboll alls. Men jag ska börja träna ordentligt på egen han och så får vi se sen. För jag vill träna, jättegärna. Man mår bar av det, håller sig frisk. Men jag har ingen lust att träna fotboll. Känner ingen sug alls för det. Spela match, visst det är kul. men då måste jag träna fotboll, inte kul. Och nu när skolan kommer att börja igen så kommer jag inte hinna att träna heller. Jag känner att den tiden har jag inte. Och jag vill inte känna min "utbränd" på grund av att jag måste träna 3 dagar i veckan och göra läxor.

Sista veckan på praktiken börjag på måndag. Konstig mening men iaf. Det har varit roligt. Kommer att sakna barnen och jag tror att de kommer att sakna mig. För att de blir väldigt glada när jag kommer på morgonen. Ska bli tråkigt att lämna de. Men jag hoppas på vikariat till hösten;).

Nu blev detn ganska mycket skriva iaf, så det är ju bara att läsa, det lär ta et tag innan jag skriver igen, haha man vet aldrig.

Död hund, aaaaah.

Ni vet att ni älskar mig!

Puss <3