Gran Canaria 2013

Resan började på fredagkväll med att vi satte oss på upptåget till Uppsala, där bytte vi till pendeln till Arlanda. Nu började väntan. Flyget skulle inte lyfta förrän vid sju på morgonen och klockan var tolv. När väntan äntligen tog slut var det dags för starten, den är alltid lite pirrig. Det är som att åka bergochdalbana, man vill helst blunda på vägen upp för att slippa se hur högt det är. Resan tog ca 6 timmar och landningen är mycket värre än starten, det gör ont i öronen.
 
Under de första dagarna var det ganska blåsigt och inte alls så varmt vi trodde, men det klarnade upp och blev sedan 25 grader varmt resten av resan. Vi har spenderat tid på stranden med sol och bad, vi var en sväng till Las Palmas, vi besökte Amadores stranden, vi strosade runt på Playa del Ingles. Vi åt massor med mat (dock blev man ganska less på buffén för det var samma mat hela tiden) efterrättsbordet var bäst. Vi har hängt i baren och ätit massa chips. Vi har firat lite jul med massor av chips på hotellrummet och Johns födelsedag på en restaurang där vi åt oxfilé. Och vi har bränt oss på ryggarna och badat i spaavdelningen.
Sedan var det dags att åka hem igen, den resan gick mycket fortare, den tog cirka fem timmar och vi behövde bara vänta på tåget i två timmar och vi slapp byta i Uppsala. Det var skönt att komma hem till sängen, det är den jag saknat mest.

Tack för en mycket trevlig resa.
 
 
Live Love Laugh