Dagar som rullar, träningsvärk, Jill och bokrea

Nu har det gått massor av veckor sedan jag skrev här senast. Men dagarna rullar på så jag hinner inte. Det händer inte så mycket spännande i vardagen i alla fall. det är mest jobb, jobb och jobb.
 
Det som har hänt sedan sist är att vi har lekt studenter för en stund igen på Kåren som bara ligger 50 meter från vår port. Tanken var att ett gäng från Gävle skulle komma upp och hälsa på och vara studenter med oss, men de kunde inte och vi hade redan anmält oss så då kollade vi in läget. Jag känner dock att hela overallandet är över nu (för länge sedan) jag har haft mitt roliga och det räcker så. Söndagen var en riktig slödag, vi sov länge, köpte pizza, godis och hyrde film och rörde oss inte ur fläcken på hela dagen. Nu vet ni vad jag ägnade förra helgen åt.
 
Veckan som följde efter helgen så som den brukar innebar jobb och möten, som för alla andra i stort sett. Dock med en liten förändring. Nu har vi fixat träningskort och börjat träna så att jag kan använda mina nya träningskläder. Riktigt skönt och roligt att få röra på kroppen igen och använda musklerna till det de är till för. Jag välkomnar träningsvärken (med en del motstånd) och svetten som lackar.
 
Sedan blev det helg igen och den är vi uppe i nu. Igår var jag och Monica och såg Jill Johnson på Tonhallen (en julklapp från Monica och John). Det var riktigt trevligt och roligt. Vilken fantastisk kvinna Jill är. Bra musik och mycket skratt.
 
Idag (lördag) var Daniel och John ut på jakt så då passade jag och Monica på att strosa runt på Birsta utan karlar. För att kolla in bokrean och massa annat smått och gott utan stress och gnäll ;).
Jag fyndade på bokrean (bra med presentkort) och köpte en liten Buddhafigur.
 
Nu tror jag att jag ska ägna mig åt en av böckerna istället för att sitta här framför skärmen.
 
Live Love Laugh