Ett andra sportlov och hemmapyssel

 
Vi tog ett andra sportlov och for ner till Annö igen, denna gång tog vi tåget, eller närmare bestämt 3 tåg och en buss innan vi kom fram till mammas jobb. Där vi fick vistas en stund innan det var dags att åka hem. Både för- och nackdelar med att åka tåg.
Som alltid när vi kommer till Annö och specillet om vädret visar sig från sin bästa sida ger vi oss ut i skogen, det är verkligen min plats. Att vara i skogen.
 
Vi åkte hem igen denna gång för att överraska och vara med på kusin Elis 1 årskalas. Vi smög oss fram och så ringde vi facetime och sedan knackade vi på dörren. Men som vanligt när det är full fart så glömmer jag bort att ta bilder, men här är i alla fall födelsedagsbarnet.
 
 
 
Väl hemma igen väntade jobb och det blev fullt upp, nu har allt stannat upp med tanke på viruset som härjar nu ooch det är hårda bud på att vara helt frisk om man ska vara på förslkolan/jobba. Vilket har inneburit många hemmadagar på sista tiden. Vi försöker hitta på saker att göra på dagarna. Vi har bland annat pysslat mycket och mer lär det bli.
I helgen hade Daniel stora tvättar dagen och tvättade fordon för hela slanten och självklart behövde Emanuels traktor bli ren den med.
 
Det blir mest pyssel som måla och rita och en hel del lek förstås. Men Emanuel som tycker så mycket om kompisar blir ibland lite rastlös och det är svårt att hitta saker att göra som han fastnar för. Men ju mer vår det blir ute desto lättare blir det att vara ute och hitta på saker. Så det ska nog gå bra det här. 
 
 
 
Live Love Laugh

Kommentera här: